圣诞banner
圣诞banner2
banner (1)
banner (2)
banner (3)
banner (4)

Ne ofrojmë zgjidhje profesionale ndërkombëtare të logjistikës dhe shërbimeve të transportit sipas nevojave të ndryshme të klientëve

na kontaktoni

SHËRBIMI JONË

 • Amazon FBA head service
  ZHYT ofron shërbime të larmishme dhe të personalizuara kryesore të FBA për shitësit e Amazon FBA. Ju mund të përdorni drejtpërdrejt shërbimin e korrierit për të dërguar direkt në depon e Amazon FBA; ju gjithashtu mund t'i dërgoni në magazinat jashtë shtetit nga deti ose ajri, dhe më pas t'i dërgoni mallrat në magazina të ndryshme të Amazon.
 • International express transportation
  Krahasuar me metodat e tjera të transportit logjistik ndërkombëtar, dërgesa ekspres është më e përshtatshme dhe më e vlefshme, e vogël në madhësi dhe peshë dhe me shpejtësi të lartë. Ndjekja e të dhënave gjatë gjithë procesit, siguria e ngarkesave, afati kohor i qëndrueshëm.
 • International logistics double clearing line
  Paketa e taksës së posaçme me linja të dyfishta ka zgjidhur problemin e vështirë të transportit ndërkufitar të disa llojeve të veçanta mallrash me çmime relativisht të moderuara dhe procedura të thjeshta. Ne kemi krijuar kanale të ndryshme të dedikuara për bateri të pastra, skuterë elektrikë, automjete të balancës elektrike, ushqime dhe lloje të tjera materialesh.
 • International Air Transport
  Plotësoni dosjen elektronike të dërgesës, pra informacionin e detajuar të mallit: emri i mallit, numri i copave, pesha, madhësia e kontejnerit, emri, adresa, numri i telefonit, koha e dërgesës së destinacionit dhe marrësi. të destinacionit, emrit, numrit të telefonit dhe adresës së dërguesit.
 • Shopping Agent Service
  Të gjitha porositë e agjentëve të blerjeve të bëra në ZHYT do të përpunohen nga agjentë blerjesh të palëve të treta me vlerësime të larta, të cilët janë të trajnuar dhe mbikëqyrur nga ne për t'ju ndihmuar të blini nga Kina në përputhje me standardet tona të shërbimit dhe nevojat e biznesit tuaj! Së bashku me ta, ZHYT është e përkushtuar të ofrojë shërbime gjeniale për të gjithë përdoruesit tanë në mbarë botën!
videoa

ZHYT LOGISTICS CO., LTD është një agjent shërbimi i klasit botëror i autorizuar nga UPS, një gjigant ndërkombëtar korrierësh në Shenzhen. Është një ofrues shërbimi DHL në Kinë. Në të njëjtën kohë, ZHYT ka bashkëpunim të mirë me shumë kompani ndërkombëtare të markave ekspres, si TNT, FEDEX, ARAMEX etj. ZHYT gjithashtu ka kanalet e veta unike të transportit ajror dhe shërbimin e drejtpërdrejtë në SHBA dhe Evropë.

Kompania ka një sistem operativ të shëndetshëm, sistem efikas të menaxhimit, mekanizëm të përsosur trajnimi, atmosferë aktive pune, ne do të përballemi drejtpërdrejt me kërkesën e tregut, do t'u ofrojmë klientëve entuziazëm, cilësi, shërbim të besueshëm.

më shumë

PSE DUHET TË ZGJEDHNI NA?

 • CONSCIENTIOUS TEAM
  Ekipi i ndërgjegjshëm
  ZHYT ofron shërbime të larmishme dhe të personalizuara kryesore të FBA për shitësit e Amazon FBA. Ju mund të përdorni drejtpërdrejt shërbimin e korrierit për të dërguar direkt në depon e Amazon FBA; ju gjithashtu mund t'i dërgoni në magazinat jashtë shtetit nga deti ose ajri, dhe më pas t'i dërgoni mallrat në magazina të ndryshme të Amazon.
 • International express transportation
  Transport ndërkombëtar ekspres
  Krahasuar me metodat e tjera të transportit logjistik ndërkombëtar, dërgesa ekspres është më e përshtatshme dhe më e vlefshme, e vogël në madhësi dhe peshë dhe me shpejtësi të lartë. Ndjekja e të dhënave gjatë gjithë procesit, siguria e ngarkesave, afati kohor i qëndrueshëm.
 • International logistics double clearing line
  Linja e pastrimit të dyfishtë të logjistikës ndërkombëtare
  Paketa e taksës së posaçme me linja të dyfishta ka zgjidhur problemin e vështirë të transportit ndërkufitar të disa llojeve të veçanta mallrash me çmime relativisht të moderuara dhe procedura të thjeshta. Ne kemi krijuar kanale të ndryshme të dedikuara për bateri të pastra, skuterë elektrikë, automjete të balancës elektrike, ushqime dhe lloje të tjera materialesh.

Aktiviteti i fundit

123

Njoftim për Vitin e Ri dhe festat e Krishtlindjeve në 2022–ZHYT-Logistics

Klient i nderuar, Përshëndetje! Sipas rregulloreve përkatëse kombëtare të festave publike dhe të kombinuara me situatën aktuale të kompanisë sonë, aranzhimet e festave të Vitit të Ri të kompanisë sonë në 2022 janë si më poshtë: Puna normale më 31 dhjetor 2021, të gjitha pushimet më 01-02 janar 2022, Puna si zakonisht në janar...
2021-12-25

Analizë: Ndikimi i anulimit të preferencave tregtare në 32 vende në Kinë | Sistemi i Përgjithësuar i Preferencave | Trajtimi i Kombit më të Favorizuar | Ekonomia Kineze

[Epoch Times 04 nëntor 2021](Intervista dhe raporte nga reporterët e Epoch Times Luo Ya dhe Long Tengyun) Duke filluar nga 1 dhjetori, 32 vende duke përfshirë Bashkimin Evropian, Britaninë dhe Kanadanë kanë anuluar zyrtarisht trajtimin e tyre të GSP-së për Kinën. Disa ekspertë besojnë se kjo është për shkak se Ne...
2021-12-02
WHY SHOULD YOU CHOOSE US

Konsolidimi i mallrave të logjistikës dhe përfitimet e tij për transportuesit

Në kushtet e sotme dinamike të tregut, duke pasur parasysh se një zgjidhje për konsolidimin e mallrave është më e nevojshme se kurrë, shitësit me pakicë kërkojnë porosi më të vogla, por më të shpeshta, dhe dërguesit e mallrave të paketuara të konsumit po detyrohen të përdorin më pak se kamionët më shumë, transportuesit duhet të përcaktojnë se ku kanë eno ...
2021-12-01
më shumë